|
Forum polish.e-melton.co.uk :: Komentarze do artykułów |
|
|
|
|
|
Temat :O:Samobójstwo 14-letniej Ani..
23-01-2007 02:53:22
|
|
|
| pietaszek |
|
|
 |
Dołączony: 24-12-2006 17:10:00
|
|
|
|
|
|
jak dla mnie to jest chore !!Ci niby grzeczni chlopcy to zwykle potwory!!!ale wiecie co nie mozna za wszystko obwiniac szkoly duza zasluge w takim a nie innym zachowaniu tych... jak ich nazwac przyszlych kryminalistow maja RODZICE i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej.:pinch: |
Logowano IP
|
|
|
|
|
|
|
Temat :Samobójstwo 14-letniej Ani..
22-01-2007 19:03:22
|
|
|
| JaKo |
|
| Starszy Kadet |
 |
Dołączony: 24-12-2006 07:55:06
|
|
|
|
|
|
Zastanawiam się dlaczego młodzież jest tak bezwzględna a granice głupoty u niektórych osób nie mają granic. Czy upozorowanie gwałtu można uznać za świetną zabawe a tym samym doskonałą zemstę na oczach kilkunastu osób?
[color=#FF0000]Koleżanki dziewczynki twierdzą, że wszystko zaczęło się we wrześniu. Wtedy to Ania odrzuciła względy jednego z kolegów z klasy. Ten zaczął się mścić. Znalazł „wspólników”, którzy wiele razy obrażali dziewczynkę. W końcu doszło do okrutnej kulminacji.
Piątek, lekcja języka polskiego. Nauczycielka musi przygotować apel. Zostawia klasę samą, ale wcześniej prosi innego nauczyciela, by zajrzał do drugoklasistów.
W klasie jest głośno, nauczyciel prosi o spokój. I wychodzi, by poprowadzić swoją lekcję.
Wtedy do Ani podchodzą dwaj napastnicy. Pchają ją na ścianę, siłą kładą na ławkę. Wyzywają przy tym dziewczynkę, zdzierają z niej części ubrania. Całą scenę filmuje trzeci kolega.
Przyjaciółki Ani próbują powstrzymać chłopców. Bezskutecznie. Nie wiadomo, dlaczego nie wołają nauczyciela.
Koszmar trwa dwadzieścia minut. Wreszcie Ania ubiera się i ucieka z klasy.[/color]
Tragedia. Składam kondolencje rodzicom Ani. |
Logowano IP
|
|
|
|
|
|
|
23-01-2007 03:54:26
|
|
|
| NETborg |
|
| Starszy Kadet |
 |
Dołączony: 24-12-2006 00:52:09
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie to tych gnojków powinno sie sadzic jak doroslych. Maja popaprane w glowach, jak mozna sie dopuscic takiej glupoty!?
A to link do filmu w holdzie Ani:
[url]http://video.google.pl/videoplay?docid=2921842580187088819[/url] |
Logowano IP
|
i co ja robie tu.... uuuuu uuuu |
|
|
|
|
|
|
24-01-2007 02:48:37
|
|
|
| pietaszek |
|
|
 |
Dołączony: 24-12-2006 17:10:00
|
|
|
|
|
|
ten film naprawde jest dobry i poddaje refleksji. to fakt Ani zycia to nie zwroci ale mam nadzieje ze te potwory tez doznaja takiego upokozenia jakiego doznala Ania i zrozumieja co zrobili a tymczasem zycze im pierdla do konca zycia i typow ktorzy beda ich dreczyc kazdej nocy w celach ....ciekawe czy to bedzie dla nich smieszne? |
Logowano IP
|
|
|
|
|
|
|
24-01-2007 05:00:53
|
|
|
| NETborg |
|
| Starszy Kadet |
 |
Dołączony: 24-12-2006 00:52:09
|
|
|
|
|
|
Może, jak będą mieli szczęście to te typy z cel zrobią sobie z nimi taki "żart" jak oni zrobili sobie z Ani i w efekcie sami sie wyślą na drugą stronę - upokorzeni!!!
Wtedy może zrozumieją gnojki, że nie można odbierać komuś godności w taki sposób!!
Tutaj jeszcze dodam, że podziwiam Anię za odwagę i zachowanie godności w najlepszym tego słowa znaczeniu:
1. Odmówiła spotykania się z jednym z tych popierdułek.
2. Broniła się w klasie tak jak tylko potrafiła przed bandą napastników. Sama dziewczyna przeciwko piątce palantów.
3. Zniewaga brutalnie wymuszona była dla niej tak dotkliwa, że wolała popełnić samobójstwo niż zostać wyśmiewana przez kolegów, czy koleżanki. Zapewne te kanalie opublikowali by ten film z komórki w Internecie i pokazywali by go wszystkim komu popadnie.
Szkoda tylko, że jej już nie ma między żywymi! :( |
Logowano IP
|
i co ja robie tu.... uuuuu uuuu |
|
|
|
|
|
|
15-03-2007 21:16:24
|
|
|
| JaKo |
|
| Starszy Kadet |
 |
Dołączony: 24-12-2006 07:55:06
|
|
|
|
|
|
Trwaja kolejne przesłuchania swiadkow w sprawie samobojstwa Ani. Ja jednak trafiłam na coś o czym poprzednio nigdzie nie uslyszalam a mianowicie ze Ania miala kompleksy na punkcie swojej figury. Zastanawiam sie czy ponizszy incydent mogł popchnąć Anię do targnięcia sie na swoje zycie?
Zdarzenie przedstawiam ponizej:
Ania goscila u swojej babci na rodzinnej uroczystości na ktorej to podobno jej wujek powiedział do niej byc moze zupełnie bezwiednie pewną uwagę- "Wreszcie się najesz", wtedy Ania wybiegła z płaczem od babci i już nie wróciła. Tego samego dnia Ania popełniła samobójstwo. W czasie przesłuchań zarówno matka jak i brat Ani zeznali przed sądem o owym wydarzeniu. Czy jednak sciagnie to krzyż z ramion pięciu gimnazjalistów ... |
Logowano IP
|
|
|
|
|
|
|
16-03-2007 02:57:10
|
|