|
|
|
Jeżeli chcesz sobie dorobić, lubisz pracę w domu i lubisz kosmetyki , to jest to zajęcie dla Ciebie!
Polecam wszystkim mamom/tatom , którzy siedzą w domu ze swoimi pociechami.
W Avon to Ty decydujesz ile czasu poświęcisz sprzedaży i kiedy to zrobisz! Nie ma obowiązku składania zamówienia w każdej kampanii!! I nie ma określonej kwoty, na którą musisz zamówić.
Od Twojej operatywności zależy wysokość zarobków – możliwości są nieograniczone. Jako konsultant/ka zarabiasz od 20% do 25% w zależności od kwoty zamówienia. Niektórzy traktują współpracę z Avon jako dodatkowe zajęcie , inni widzą w niej możliwość stabilnego i długoterminowego zasilenia domowego budżetu.
Dla konsultantek/ów jest dodatkowy katalog, w którym możesz kupić kosmetyki za zawrotnie niską cenę (nawet do 80% mniej) oraz produkty demonstracyjne 2 katalogi do przodu ,więc wiesz jakie są nowości!!!
Jeśli jakiś produkt Ci się nie spodoba to możesz go wymienić lub zwrócić (masz 90dni) to Cię nic nie kosztuje.
Dostawa paczki do domu za darmo.Na początku otrzymasz ode mnie katalogi i przewodnik po Avonie, w którym znajdziesz wszystko co musisz wiedzieć będąc konsultantką/em !
Jeśli Ci się spodoba i zechcesz robić więcej możesz zostać Sales Leaderem tak jak ja!!!
Spróbuj nic nie ryzykujesz!
Zadzwoń i dowiedz się więcej lub napisz smsa ja oddzwonię ,wyślij maila –to odpiszę!
Zapraszam na mojego bloga konsultantkaavonuk.blogspot.com
Anna 07594326652
annaneczka300384@o2.co.uk
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do współpracy:)
Do usłyszenia |
Logowano IP
|